fbpx
Home  /  Kernehealing   /  Kernehealing.dk er nu online

Kernehealing.dk er nu online

Kernehealing.dk er den officielle side om kernehealing.

Gå til kernehealing.dk

Marianne Lane har skabt healingsformen “kernehealing”, som er en healing, man kun skal have én gang i sit liv og som sætter fokus på traumer fra den tidligste barndom.

Du kan læse en uddybende artikel om kernehealing her: kernehealing.dk

På siden kan du også finde en oversigt over uddannede kernehealere.

Har du fået tilbudt en kernehealing af en, som ikke er på listen? -Der kan være tale om en fejl, så for en sikkerheds skyld, kan du skrive til denne mailadresse.

Kernehealing.dk

Kernehealing.dk er ment som et supplement til denne side, hvor du også kan læse om kernehealing, men med flere uddybende artikler.

Her på siden finder du siden om kernehealing her.

Og kernehealeruddannelsen her.

 

Marianne skriver om kernehealing:

Når jeg skal forklare, hvad kernehealing gør, så bliver jeg nød til at koble psyken med bevidsthed. Som jeg opfatter bevidsthed, så er bevidsthed energi. Vores bevidsthed kører som et slags program, der interagerer med sig selv. Programmet består af energi, der er bundet til vores krop og kroppens reaktioner, til vores tanker og vores følelser. Bevidstheden består af energi, der både skabes af krop, kroppens reaktioner, tanker og følelser, men den bliver også påvirket af det samme. På den måde skabes tilstande i os, som er komplekse og sammensatte. Det for eksempel at være ked af det, opfatter jeg, som en sammensat og kompleks tilstand.

Har du modtaget en kernehealing, kan du tilmelde dig facebookgruppen “Udveksling omkring proces og udvikling efter kernehealing”

 

Hvis vi har nogle mønstre, der i en eller anden grad er dysfunktionelle, så giver kerneskaderne tit meget større problemer. Selvom vi kan få livet til at fungere, så er vi sandsynligvis tit utrygge, uopfyldte og føler os malplaceret, forkert og udenfor. Vi føler måske ovenikøbet at vi aldrig kan gøre noget godt nok, at vi altid bliver misforstået og måske nærmest ikke har en berettigelse til at være her, med mindre vi gør et eller andet for at betale hele tiden. Bare for at nævne nogle af de mest typiske versioner af oplevelser, som jeg er stødt på hos mennesker, der har det sværere med at fungere i livet pga. kerneskaderne.