[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hjertehealing og intuitiv healing

Healing med hjertet er en metode, hvor vi får lov til på energiniveau at give den samme støtte, som hvis vi i den fysiske verden støtter andre mennesker med kærlighed.
 
Healingsenergien er blid og har nøjagtigt samme karakter som aktivt udtrykt kærlighed. Bare uden spejlinger og interaktioner. Healingsmetoden kan gives til alle og må bruges uden at bede om lov. Da kærlighed kan gives frit.
 
Ved intuitiv healing med din healersjæl, bruger du en healing som kommer fra det højeste og det bedste, hvor de kompetencer, som du bærer fra dit liv som menneske og fra din sjæl inden for healingsområdet får lov til at komme i brug under styring af dit højeste selv. Metoden er meget effektiv, og sikker. Healingen kan bruges til alle. Men det kræves, at der gives lov, da der heales på indre blokeringer på alle niveauer. Ved at bruge kontakten til healersjælen gennem dit højere selv, sikrer du, at du altid udfører en sund og god healing. Også selv om du måske ikke har så meget erfaring, eller har svært ved at holde fokus rent i længere tid af gangen.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row]