fbpx
Home  /  Den Magiske Hule

Den Magiske Hule giver dig tre muligheder for deltagelse.

Optakt

Inden selve mødet bliver der lavet en gratis livevideo om tiden lige nu med støtte og healing, som vi skal arbejde videre med, når vi mødes online i Den Magiske Hule. Videoen varer 20-40 minutter og er frit tilgængelig for alle.

Den Magiske Hule

Her mødes vi ca. 1,5 time og Marianne snakker om tiden lige nu og giver stabilisering og healing og der er mulighed for at deltagerne kan stille spørgsmål.
Fokus er hjælp og støtte til landing i tiden lige nu, og alle kan deltage uden nogen forudsætninger.
Det koster 250 kr eller 125 kr hvis du ikke har nogen indtjening.

Det Magiske Univers

Bagefter  kan man fortsætte med Det Magiske Univers. For at deltage her skal du have været med i Den Magiske hule.
Det Magiske Univers varer 1,5 time, og Marianne giver opgraderinger i forhold til tiden lige nu og fortæller om de nyeste indsigter hun har om det der sker på de højere planer og i bevidsthedsfeltet i forhold til adgang og muligheder.
I denne del er der fokus på åbninger.
Forudsætning for deltagelse er at man er vant til at arbejde med energi og bevidsthed, og at man er bekendt med Marianne Lanes univers – og at man har mod på at blive kastet ud i de helt store bølger, hvor man ikke altid kan bunde.
Her leger vi vildt både i energien og i visionerne – og det kræver desuden en vis stabilitet at være med, ligesom det stiller krav til at du selv kan holde balancen.
Der er også mulighed her for at få svar på spørgsmål omkring praksis og udvikling.
Prisen er 250 kr for deltagelsen i Det Magiske Univers. (Plus 125/250 for deltagelse i Den Magiske Hule)