Forbi din Fobi

Jeg har arbejdet et stykke tid med at hjælpe mennesker med at slippe deres fobi og anstreaktioner i alle mulige sammenhænge. Det er et svært område at arbejde i, fordi der er så mange sammenhænge, som giver reaktioner, som minder om hinanden. Jeg har nu erfaring i, at der via healing kan komme spontane lettelser, der er så kraftige, at de kan registreres hos modtageren. Det har været i flere forskellige tilfælde fra reele fobi-tilstande til frygten for ikke at kunne falde i søvn.
Tilbagemelding fra modtager: “Angsten har kun været i tankerne, når jeg har kontaktet kroppen er jeg rolig”. Erfaringen er, at efter lettelsen kan frygten og fobien godt komme igen. Det sker især, hvis bevidstheden skifter niveau eller hvis der kommer et ekstra stort pres i livet. Erfaringen er, at frygten og fobien ikke får lige så hårdt fat, som den havde i første omgang, og at den med tiden slipper sit tag igen. Healingen er en støtte og kan nogle gange stå alene. For det meste forstærkes effekten med kombination af terapi eller andet bevidsthedsarbejde. Det kan også være hensigtsmæssigt i meget tunge versioner, at støtte med traumeforløsningsmetoder som TFT/EFT eller andre metoder, som arbejder direkte på systemet.
Pris 500,- Bestil via knappen ovenover.
-VIGTIGT: Husk at vælge den rigtige healing, da der er flere valgmuligheder under bestillingen.
Du får healingen samme aften efter kl 22.00 (Ved bestilling inden kl 22.00) og får den skriftlige tilbagemelding dagen efter inden kl 22.00.
Healingen fungerer som fjernhealing uden personlig kontakt. OBS: der er et maximum på 7 af denne type healinger pr. dag. Så hvis du ikke kan vælge en bestemt dato, kan det være derfor.  

Hvis du har brug for hjælp til bestilling: