Benjamin Lassesen Healing hos Marianne Lane

Benjamin lassesen - Book hos Marianne Lane

Du kan nu vælge at modtage healing fra Benjamin Lassesen hos Marianne Lane. Med sin unikke renhed i forhold til identitet, køn og sexualitet bringer Benjamin muligheder ind for balancering og healing af knæk, hæmninger og traumer, som ligger i hele dit system. Både nedarvede indstillinger og det, som du selv er blevet præget af i livet, kan løsnes og forløses i den grad, som du er klar til. Alle former for healing er massage og balancering af bevidstheden og energifeltet. Du vil efterfølgende opleve muligheder for at kunne folde dig ud i større grad og i en mere autentisk version. Hvor meget du kan folde dig ud ad gangen afhænger af dit udgangspunkt og din situation i livet.

 

Ud over det stærke udgangspunkt i forhold til identitet, køn og sexualitet, så bærer Benjamin også et stærkt udgangspunkt i fysisk healing. Igen er der meget, som påvirker, hvor dybt og hvor langt den fysiske healing når. Fysisk healing er en slags gennemstrømning og fornyelse af vitalitet og selvhealingskapacitet. Benjamin har gode erfaringer med forskellige hovedpiner, smerter og ubalancer i kroppen og forskellige slags svagheder.

Healingerne fra Benjamin bæres med det fundamentalt stærke udgangspunkt fra Marianne Lane. Healingerne bliver givet af Benjamin under en energimæssig støtte, hvilket gør healingerne stærke, effektive og konstante. Han er desuden under løbende supervision hos Marianne Lane, hvormed det sikres, at han følger med i og integrerer de stærkeste muligheder, der er i tiden.

Du kan komme til healing hos Benjamin med det udgangspunkt, at healingen skal hjælpe dig bedst muligt, der hvor du er nu. Eller du kan komme med emner, som du gerne vil modtage healing til. Udover en speciel styrke i healingerne indenfor det rene væsen, identiteten, kønnet og sexualiteten, så er Benjamin også en stærk healer i forhold til at støtte op omkring healing af fysiske skavanker.

Prisen er 1200 kr. for en times healing. Healingen kan modtages i klinik i Aarhus c eller som fjernhealing med kontakt over Skype eller telefon.